Uusi jäsen voi nyt liittyä JHL:ään sähköisesti!

1.12.2017

JHL:n yhdistyksiin voi nyt liittyä sähköisesti. Liittymislomakkeen voi täyttää osoitteessa www.jhl.fi/liity. Sähköinen liittyminen nopeuttaa jäseneksi liittymisprosessia huomattavasti. Jäsenyys alkaa melkeinpä sinä hetkenä, kun jäseneksi haluava on painanut "Lähetä" nappia.

Liittyviä jäseniä halutaan ohjata käyttämään mahdollisimman paljon sähköistä liittymislomaketta. Näin siksi, koska se on todella nopea tapa liittyä ammattiliittoon. Työpaikkojen luottamusmiehet voivat ohjata liittyvää jäsentä lomakkeen täyttämisessä. Tällöin mm. yhdistyksen numero tulee lomakkeelle oikein ja rekisteröinti nopeutuu. Lomake on helppo täyttää ja se ohjaa käyttäjää mm. vihjetiedoin. Jos uusi jäsen ei heti tiedä vastauksia kaikkiin lomakkeella kysyttäviin asioihin, voi tietoja täydentää myöhemmin JHL:n sähköisissä palveluissa.

Sähköinen jäseneksi liittyminen on jatkoa viime marraskuussa käyttöön otetulle opiskelijajäsenten sähköiselle liittymismahdollisuudelle. Liittymisen lisäksi JHL:n jäsenet voivat hoitaa useita asioita verkon kautta, muun muassa hakea vapautusta jäsenmaksusta ja päivittää omia jäsentietoja. Myös työttömyyskassa on lisännyt sähköisiä palvelujaan. Huhtikuussa kassassa otettiin käyttöön eWertti nettikassa, jonka kautta työttömäksi joutuneet JHL:n jäsenet voivat mm. jättää jatkohakemukset verkon kautta.